Társtalanul

Csak próbálkozom, mert vannak dolgok, amiket nem mondhatok el senkinek, elmondom hát ....

Friss topikok

  • tumtum: Lelkifurdalásom van, Zoltán akkoriban tudhatta meg, hogy beteg, amikor felhívott, amit fent is írt... (2017.11.12. 20:52) Egészség
  • tumtum: Szeptemberben döbbenten vettem észre, hogy fészbuk oldala emlékoldallá alakult. Utánaérdeklődtem, ... (2017.11.12. 20:47) Ismerkedős oldal
  • lucius01: mindenkinek megvan a maga baja (2014.09.05. 13:04) 2014. augusztus
  • tumtum: Most, 2012. szeptemberében azon töröm a fejem, melyik cipőről írhattam? És fogalmam sincs. Szétnéz... (2012.09.02. 18:33) Pihentem
  • tumtum: Jó volt Debrecenben, csak az odautazás és az első vacsora volt szomorú. Aztán megtaláltam a lelki ... (2012.03.19. 18:09) 2012. március

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

inplantátum

2012.01.18. 17:22 tumtum

Tele a sajtó, hogy szétszakadt Sarka Kata mell inplantátuma. Nekem meg a lelkemé. Azzal ki foglalkozik? Már az sem érdekel, ha esetleg ismerősök olvassák röhögve, amit írok, de muszáj kiírni magamból, ha nem akarok beleőrülni a dolgaimba. Szomszéd néni szerint jobb volt, amikor anyu halála után csöndesen éltem. De élet volt az? Munka és haza, munka és haza és ez így ment éveken keresztül. Míg éltek a szüleim, akkor is ugyanez, csak legalább volt kihez hazajönni. Nem találom önmagamat, néha őrültségeket teszek, vagy tennék, de még az sem sikerül. Társkereső oldalakon hirdetem magam, közben úgy érzem, mintha marhavásáron lennék. Vágyom egy társ után, aki szeret, de még a régi emléke is itt van a fejemben, hiányzik az az érzés, amivel siettem hozzá, siratom azt, hogy fiatalnak éreztem magam, hogy volt cél az életemben. Magamat siratom. Valahogy semmi sem akar sikerülni. Összeomoltam és közben egy vadidegenhez fordultam, kétségbe esve kiáltva az éterbe. Volt annyira becsületes, hogy nem használta ki az alkalmat, én sajnálom, hogy nem. Már utálok becsületesnek lenni, semmi értelme. Erre már sikerült rájönnöm. Néha elgondolkozom, aki csak ennyit lát belőlem, amilyen az utóbbi 1 hónapban voltam, mit gondolhat rólam. Megpróbálom összeszedni a lelkem inplantátumát, s újból fiatalnak érezni magam, de már semmi sem lesz a régi. A hétvégén adják át Makón az uszodát. S én már nem leszek ott.

Közben Gábor is szenved, ő is szerelmes, csak nem belém. Tegnap este, meg ma délelőtt én nyújtottam lelkisegélyt neki. Azért egy kicsit szar érzés volt, mennyivel egyszerűbb lenne, ha belém lenne szerelmes. De hát ilyen az élet. A fészbukos beírásait olvasva attól féltem, öngyilkos lesz, azért próbáltam nyugtatni. Még tanácsokat is adtam, én, aki magam is tanácsokra szorulok. Na, mindegy, ez van. Mondtam neki, ha mégis összejönne a szerelmével, nekik adom az üdülési utalványt, ami a kettőnk nevére szól. De nem fogadta el.

Azért estére már vigyorgok is. Szimultán beszélgetéseket folytattam, a fészen Gáborral, szkájpon egy új ismerőssel, ne is mondjam, 40 éves, Gábor csak öttel volt fiatalabb, Csaba 12-vel, közben valaki rámírt az egyik ismerkedős oldalon, mozgalmas virtuális este volt. Közben még Csabával beszélgettem, lefagyott ott az oldal, ezt megírtam Gábornak és nem kiröhögött? Hogy az isten ujja. Mondtam neki, ne röhögjön, mert ő a hibás, még nem ismertem, jól megvoltam egyedül... Erre mondta, vigyázzak magamra, meg bejelentette, holnap csak délután lesz netközelben, meg küldött 2 puszit. Na, ezt hová tegyem?????

Ma lefoglaltam a szállásunkat, remélem nem jön semmi közbe, engem is elenged a főnök, persze neki nem szeretném megmondani, azért kérek szabit, mert az exemmel megyek kikapcsolódni! Már csak hóesés legyen és én mezítláb szaladhassak a hóban. Milyen hülye kívánságaim vannak, ugye? Csaba azóta sem jelentkezett, az az érzésem, még sincs ő válófélben és rajtakapta az asszony, hogy csetelt velem. Remélem kellemes, pihentető pár nap lesz és békében válunk el egymástól. :)

Tegnap este jelentkezett, sokat cseteltünk. Rendes embernek néz ki, egyelőre nem mondtam neki az ex-es pihenést.

Hú, ma 4 órát cseteltünk Csabával, hát mit mondjak, ki lehetett volna tenni a 18-as karikát. Holnap is hív, de mi lesz, ha jövő hét végén is? Nem szeretném elveszíteni, azt hiszem, Gáborral maradok a baráti alapnál az üdülésen.

Közben a hideg miatt lemondtam a szállásfoglalást. Most nem is bánom. Újra és újra elolvasom, amit Csaba írt, hát nem bánnám, ha eljönne, nem tudom, milyen szerető, de amit leír nekem, az alapján valami csodálatos lehet. Még elképzelni is mámorító. Húúúú. Felhívhatna ma este is, bár nemrég érhetett haza munkából. Hiányzik.

Zajlik az élet, igaz, csak virtuális síkon. Ma régi fotót kerestem, makóit, s közben írtam Gábornak, hogy "de jó volt Makón". Erre azt írta, miért, nem biztos, hogy nem leszel még ott?" Lehet, azért hiányzom neki? Most mit csináljak, versenyeztessem őket, ki ér hamarabb célba? Tanácstalan vagyok, az kellene, hogy Csabával személyesen is találkozhassam, hogy lássam, személyesen milyen. Mert Gáborhoz nagyon sok emlék köt, de nem hiszem, hogy jó vége lenne felmelegíteni vele a kapcsolatot, nem akarok megint összeomlani. Na, majd a február mindent eldönt.

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tarstalanul.blog.hu/api/trackback/id/tr113574295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tanckoktel · http://tanckokteltanciskola.hu 2012.01.19. 16:42:28

Hm, véletlenül akadtam az írásodra és igen elkeseredettnek tűnsz. Bár nem ismerlek és igazából szinte semmit sem tudok rólad, de abból amit írtál látszik, hogy nagyon nem találod a helyed. Írhatnék itt neked nagy okosságokat, de igazából azt hiszem, hogy ez teljesen felesleges lenne.

Egy biztos, ameddig nem zárod le a múltat és nem arra használod, hogy pozitív értelemben tanulj belőle, addig nagyon nehéz lesz jövőt építeni. Te mit gondolsz erről?

tumtum 2012.01.19. 19:49:12

Igazad van, én is tudom, de minden kapcsolatot el kell gyászolni és nálam hosszú a gyászidő. Amit tudok, megteszek, ma voltam először hastánc tanfolyamon, próbálom lekötni magam. Ha sikerülne egy új kapcsolat, talán könnyebb lenne.

tanckoktel · http://tanckokteltanciskola.hu 2012.01.23. 12:47:34

Hastánc? Szuper!:)Amúgy érdekes amit írsz. Új kapcsolat? Szerintem azt nem lenne annyira nehéz "összehoznod", viszont egy igazán jó új kapcsolatot már nem annyira egyszerű. A cél pedig azt hiszem, hogy inkább az utóbbi lenne. (Ez nem csak neked nehéz, hanem mindenkinek.) Nem véletlen, hogy annyi párkapcsolati cikk, könyv születik. Mindenki a "receptet" keresi az igazi boldogsághoz.Te mikor, mitől lennél boldog?

tumtum 2012.01.23. 15:21:20

@tanckoktel: Én egy laza kapcsolatot szeretnék, ami attól lenne laza, hogy mindenki lakik a saját lakásában és amikor kedvünk van, vagy szükségünk van egymásra, akkor találkozunk. Szeretek utazni, kirándulni, de ezekhez is jó, ha az embernek van társa, akivel együtt éli át az élményeket. De nem szeretnék olyan laza kapcsolatot, ami csak arról szól, hogy "most épp fel tudok menni hozzád, dugjunk egyet, csak senki meg ne tudja". Na ilyen nem kell, pedig sokan csak ilyet akarnak. Azokat röviden leszerelem.

tanckoktel · http://tanckokteltanciskola.hu 2012.01.23. 16:29:10

Aha, értem, hogy miről beszélsz. Érdekes dolgok ezek az "egy éjszakás" dolgok. Lehetne róla jó sokat beszélni, írni, hogy mire jó ez vagy nem jó...

Értem az álláspontodat és egyet is értek vele. Utazás, kirándulás- ezek is nagyszerű dolgok és persze társasággal sokkal jobb, mint egyedül.
Bár nagyon érdekes, mert most olvasom Csernus Imre könyvét és ő azt mondja, hogy meg kell tanulnia az embernek egyedül is jól éreznie magát. Érdekes gondolat, mert bevallom, én sem mennék egyedül nyaralni vagy kirándulni. Bár ezek után egyszer lehet, hogy mégis ki kéne próbálnom...:)

tumtum 2012.01.23. 16:37:39

@tanckoktel: Évekig egyedül jártam mindenhová és jól éreztem magam. De most, hogy megízleltem, milyen Valakivel menni, már nem vágyom egyedül sehová. Volt részem, ha nem is egy éjszakás, hanem pár éjszakás kalandban, boldogult fiatalkoromban, szép emlék maradt. Azóta találkoztunk is a neten, megörültünk egymásnak, de aztán nem beszélgettünk, mert kiesett vagy 20 év, már nem volt mit mondani. Lehet, hogy akivel nem is olyan rég szakítottam, azzal a férfival elmegyek baráti alapon 3 napra valahová, mert van egy kettőnk nevére kiállított utalvány, sajnálnánk ha elveszne. Nem tudom, jó ötlet-e, lehet, felszakítom az alig behegedt sebeimet, de ha összejön valakivel egy új kapcsolat, már nem tudunk titokban elutazni. Majd kiderül, mi lesz, elég vállalkozó kedvű lettem az idegösszeomlásom után.

tanckoktel · http://tanckokteltanciskola.hu 2012.01.23. 17:12:26

Hm, érdekes. Tudtok barátok lenni egy közeli szakítás után?

tumtum 2012.01.23. 17:17:21

Hát régen is azok voltunk, mielőtt összejöttünk. :) Aztán kígyót-békát kiabáltunk egymásra, már cseten, aztán most már megint beszélgetünk. Ez van.

tanckoktel · http://tanckokteltanciskola.hu 2012.01.23. 17:26:52

Értem. Csak egy felvetés. Nem kavar fel téged, amikor beszélgettek?
Nem tudom a részleteket, hogy mi történt, de azért ha tényleg nem rég szakítottatok, akkor nem lehet könnyű. Elutazni meg pláne együtt.

tumtum 2012.01.23. 17:30:22

@tanckoktel: De, felkavar. S tudom, hogy már nem kellek neki, de ha valami csoda folytán vissza lehetne csinálni mindent és elölről kezdeni, én benne lennék. De sajnálnék elveszíteni egy netbarátot és könnyűnek, könnyednek mutatom magam előtte. De már mással is el tudom képzelni magam és ez segít.

tanckoktel · http://tanckokteltanciskola.hu 2012.01.23. 17:40:20

Még egy kérdés. Ha visszacsinálná, tudnál benne megint bízni? Nem félnél attól, hogy megint "becsap"?

tumtum 2012.01.23. 17:46:24

@tanckoktel: nem csapott be, mert az elején mondta, a nagy távolság miatt nem szabad, nincs értelme tervezni. De én beleéltem magam a szerepbe, megszerettem. Nehéz ügy, igazából nekem jó volt ez a havi egyszeri találkozás, mondjuk kéthetente jobb lett volna :) és aztán mindenki élhette volna a saját életét. De voltak egyéb problémák is, de erről most nem szeretnék írni. És érdekes, nem csak ő hiányzik, hanem a városa is, ahol már otthon éreztem magam, bár kezdettől fogva tudtam, akárhogy is alakul, a munkám miatt nem költözhetek.

tanckoktel · http://tanckokteltanciskola.hu 2012.01.23. 22:10:33

Hm, és ez elég? Elég akár 2 hetente egy hétvége? Ez nekem inkább úgy fest mint egy barátság. Persze vannak különleges és ugyanakkor jól működő kapcsolatok. Én bevallom nehezen bírnám, ha csak 2 hetente láthatnám azt, akit szeretek.

tumtum 2012.01.24. 02:43:40

@tanckoktel: akár elég lett volna, akár nap, egy oda-visszaút 13000-14000 Ft busszal, tehát nemis a távolság (8óra) volt sok, hanem a pénzünk kevés. Viszont ahhoz tényleg sok volt a külön töltött idő, hogy ne mélyüljön el a kapcsolatunk.

tumtum 2012.01.24. 02:44:36

@tumtum: bocs: akár nem, az akár nap helyett, látszik, félig alszom, megyek is vissza, még van másfél órám.
süti beállítások módosítása